23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök BE Group på Elmia Subcontractor

Välkomna till BE Group på Elmia Subcontractor. Vårt program för veckan inkluderar bland annat nedanstående aktiviteter och vi träffas i monter A06:26:

• Presentation av produkter, produktionsservice och tjänster, exempelvis Magnelis – både som plåt och som rör, VKR 420, rostfri plåt DP 20, rostfri plåt 316Plus, hela vårt specialstålssortiment, konstruktionsstål, aluminium etc.

• På torsdag eftermiddag arrangerar vi i Elmias konferenscenter, tillsammans med ArcelorMittal, Condesa och Tata Steel, ett intressant produktseminarium om Magnelis i plåt och rör samt om VKR 420. Vi bjuder på lunch och kaffe för de som önskar.

• De som besöker oss i vår monter bjuder vi gärna på en kopp (eller två) riktigt gott kaffe. Vi har en professionell barista på plats i vår monter under hela mässveckan. Vi har också fina sittmöjligheter som göra att man kan vila sina trötta mässfötter hos oss en stund.

• På vårt kontor i Jönköping arrangerar vi även i år "After Fair" för våra kunder och samarbetspartners. Detta innebär mat, dryck, mingel och möjlighet att prata stålaffärer från klockan 17:00 alla dagar. Läs mer och anmäl dig här.

• Tillsammans med oss i montern har vi också representanter från AMBE - ArcelorMittal BE Group SSC AB i Karlstad. De nyinvesterar ju rejält i sin produktionsanläggning för klippning och spaltning av tunn- och bandplåt. Läs mer här om AMBE:S investeringar.

• Vi kommer att presentera oss i en öppen, ljus och lättillgänglig monter med många säljare på plats.

Klicka här för att registrera dig för kostnadsfri entré.

Mer information om hela vårt program för Elmia finns på vår hemsida.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till produktpresentationerna på torsdag.

 

BE Group Sverige AB
Box 225
Besöksadress: Krusegatan 19B
201 22 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561062174

Kontaktperson

JK
Jens Karlsson
Marknadschef
jens.karlsson@begroup.se

Tipsa en kollega

0.031