23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydac och AMAB Hydraul utökar samarbete

| Medlemsnyhet | Företag Hydac AB

Hydac och AMAB Hydraul ingår ett fördjupat samarbete avseende hydraulikkomponenter på den svenska marknaden

Hydac och AMAB Hydraul har under många år haft ett framgångsrikt partnersamarbete. I samband med att AMAB Hydraul startar upp HydraulikCenter på många orter i Sverige, får Hydac en viktig roll som strategisk leverantör till AMAB Hydraul med bl.a ackumulatorer, filter, luftoljekylare, mobilventiler, patronventiler och diverse tillbehör.

- Vi är väldigt positiva till att AMAB Hydraul vill fördjupa partnersamarbetet med Hydac. AMAB Hydraul har framförallt en mycket stark position inom segmenten lantbruk, skogsbruk och entreprenadmaskiner, där också Hydac växer kraftigt med de flesta ledande mobila OEM-tillverkarna. Inom dessa segment kan AMAB Hydraul komplettera Hydac på ett förträffligt sätt, säger Joakim Fond, VD på Hydac.

AMAB Hydraul är i dagsläget den enda partnern till Hydac på den svenska marknaden. Samarbetet innebär att AMAB Hydraul breddar sitt program med hydraulikkomponenter från Hydac, samt möjliggör en markant större tillgänglighet av hydraulikkomponenter för kunder i hela Sverige.

- Vi utökar nu vårt redan framgångsrika samarbete med Hydac som är en av marknadens ledande tillverkare av hydraulikkomponenter. Detta stärker oss ytterligare i vår strävan att bli marknadens mest kompletta hydraulikföretag. Vi kan nu erbjuda allt från slang och koppling till avancerade hydrauliklösningar. För att säkerställa hög tillgänglighet till eftermarknaden har vi under hösten lanserat vårt nya distributionskoncept HydraulikCenter där Hydacs produkter är en viktig del, säger Peter Ternerot, VD på AMAB Hydraul.

Mer info om HydraulikCenter finns på www.hydraulikcenter.se

Foto: Colourbox


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hydac AB

Domnarvsgatan 29
163 08 Spånga
Sverige
Hydac AB

Tipsa en kollega

0.062