23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förändringar i Olsons Maskinservice maskinprogram

Från och med Augusti 2016 kommer Olsons Maskinservice AB inte längre att marknadsföra och sälja ZANI pressar och SERVOPRESSE bandanläggningar.

Utförandet av service och försäljningen av reservdelar för dessa fabrikat kommer dock självklart att fortsätta. Anledningen är att de vill bredda sitt maskinprogram från Chinfong och Tomac (Taiwan) och möta det växande intresset för större standardiserade pressar och kompletta presslinjer.

Intresset för program från Taiwan visar sig främst från de kunder som fokuserar på helhetslösning för automatisering runt en standardpress, och som ofta äger sin verktygskonstruktion.

Fokus läggs på standardiserade verktyg med kassettsystem för snabba verktygsbyten. Även bandanläggningen fokuserar både på avhaspling och återhaspling för att ge ekonomi för korta, orderbaserade batcher och därmed ökad produktivitet och konkurrenskraft.

 

Chinfong är idag världens 5:e största leverantörer av mekaniska pressar med en årsvolym på över 3300 pressar/år och med presskrafter upp till 4000 ton.

Tomac är idag en av de marknadsledande leverantörerna av bandanläggningar för automatisk laddning av bandet samt avancerade lösningar för återhaspling och integrering av magasin och coilvändare för bandrullar.   

 

 

För mer information kontakta
Patrik Olson på telefonnummer +46 (0)70 - 681 30 15

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Tipsa en kollega

0.047