23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Världens bästa plasmaskärare finns hos PNP Teknik AB

Med vårt kunnande inom produkt, process och service i kombination med vårt märkesoberoende är vi den bästa partnern för alla i branschen som använder plasmaskärsystem.

Vi på PNP Teknik AB har över 20 års erfarenhet av plasmaskärare. Vi har genom åren utvecklat och byggt plasmaskärsystem med våra egna händer. Därför vågar vi påstå att PNP Teknik AB är Sveriges absolut vassaste leverantör av plasmaskärmaskiner, vare sig det är handplasma eller avancerad CNC-styrd finplasma. Vi kan detta. Vi har arbetat och arbetar fortfarande med de största tillverkarna i världen som till exempel Hypertherm, Kjellberg och Victor (f.d Thermal Dynamics).

Men ett märke har vi sniffat upp som kanske inte är Sveriges mest kända men vars produkter är helt oslagbara på alla punkter.
Tecnomec Plasma Inverters utanför Barcelona är ett litet familjeföretag med lång erfarenhet av att bygga invertrar för svetsning och plasmaskärning. Med en hantverksmässig produktion av maskiner, även för stora volymer och ett totalt fokus på produkten levererar man maskiner med prestanda som överträffar det som i branschen kan anses vara toppklass, samtidigt som kvalitet och användarvänlighet är i topp. Det borgar inte minst Tecnomecs 5-åriga garanti på strömkällor för.

Tecnomec är först i världen med synergiska plasmaströmkällor, där man enbart ställer in plåttjocklek på manöverpanelen. På displayen visas då lämplig dys-storlek. Sedan är det bara att skära.

Vänd er till oss med förtroende när det gäller plasmaskärning!

Besök även vår webbshop! Länk direkt till plasma-avdelningen här.

Fagon AB
Bruksgatan 11B
241 38 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE6692724651

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047