23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Alutrade fortsätter öka och förstärker möjligheterna med ny såg

Ny såg på plats i Alutrades produktion

Med stor glädje, men också med stor ödmjukhet, kan vi konstatera att Alutrade växer och att vi nu har alla möjligheter att fortsätta växa. Förra året ökade vi omsättningen med 30% och den positiva trenden håller i sig även i år, då vi fortsatt växa med ca 15% hittills. Under de senaste tre åren har även antalet medarbetare ökat – från 21 st till idag 26 st.

Vi har fått in ett flertal nya spännande projekt under året och vi märker också att flera kunder väljer att ta hem produktionen igen - en trend som visat sig de senaste åren. Bl.a. har artiklar som tidigare tillverkats i Kina, börjat produceras i Alutrades regi.

Med ökad tillväxt ökar också trycket i produktion och behovet av att tillgodose kunderna med snabb och kostnadseffektiv bearbetning. För att ytterligare förstärka våra möjligheter till effektiv kapning, togs beslut tidigare i år om att investera i en ny kraftfullare såg – en satsning som resulterat i vår nya Profilma 600R som nu är på plats och installerad. Sågen är halvautomatisk med inmatningsmagasin samt utmatarbord och har ett kapområde på 350x200 mm. Den kapar profiler upp till 6 700 mm och den kortaste möjliga kaplängden är 10 mm. Investeringen ger mer frigjord tid för operatören och ökar vår produktivitet betydligt vilket innebär en god grund för fortsatt tillväxt.

“-Nu hoppas vi att den nya sågen genererar ännu fler förfrågningar och bidrar till fortsatt stark tillväxt.” säger Alutrades VD Mattias Söderqvist.

Alutrade AB
Box 165
351 04 Växjö
Växjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562894914

Kontaktperson

CW
Cecilia Wickström
Marknadskommunikation
+46 0470 74 54 11 cecilia.wickstrom@alutrade.se

Tipsa en kollega

0.031