23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wuppermann och Welser slår ihop sina styrkor

Wuppermann och Welser slår ihop sina styrkor i Ungern

Moerdijk, Nederländerna, 26 maj, 2015 - Wuppermann tillkännagav idag undertecknandet av ett partnerskap med Welser. Avtalet mellan de båda väletablerade familjeföretagen i stålindustrin ger Welser Profile Beteiligungs GmbH ett innehav av Wuppermann Hungary Kft. (WH) på 25,1 procent. Dessutom garanterar Welser Profile Austria GmbH att köpa en stor mängd svart och galvaniserat slittat band från WH. Alla kontrakt är föremål för konkurrensgodkännande.
"Vi har ett mångårigt framgångsrikt samarbete med Welser. Vi är glada att ytterligare stärka samarbetet genom aktieinnehav av Welser i Wupermann Ungern. Som familjeföretag med lång tradition fokuserar både Wuppermann och Welser på ett långsiktigt och effektivt partnerskap ", säger Dr. CL Theodor Wuppermann, CFO och talesman för styrelsen för Wuppermann AG.
"Redan i dag ser vi fram emot produktionsstarten av Wuppermann Ungern i mitten av 2016 och de första leveranserna därifrån. Vi är övertygade om att vi alla kommer att gynnas av detta partnerskap och att vi kommer att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till stålmarknaden ", avslutar KR Ing. Helmut Welser, VD för Welser Profile Beteiligungs GmbH.
Wuppermann gruppen firade genom att lägga första stenen till den nya produktionsanläggningen i den ungerska hamnen Győr-Gönyű den 29 april 2015. Med en investeringsvolym på nästan 100 miljoner euro planeras att stålproducenten ska vara igång i mitten av 2016 i Ungern med tillverkning av betat svart band och varmgalvaniseringlinje med en årlig produktionskapacitet på 500.000 ton stål.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

SA
Sabine Appell
Area Manager
+46 8 7302400 s.appell@welser.com

Tipsa en kollega

0.079