23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elkraft svetsmaskiner till Sverige

Elkraft Technik GmbH, ett nystartat bolag i Jasic-gruppen bygger nu upp Jasics Varumärke i Europa. Jasic är en av världens största tillverkare av svetsmaskiner med en takt om 2000 svetsmaskiner om dagen.

Jasic Technology i Shenzhen, Kina, exporterar sina produkter till över 60 länder och har över 1000 medarbetare fördelat på 4 toppmoderna fabriker. Jasic är börsnoterat sedan 2011.
Nu är det dags för Europa att ta del av Jasics produktprogram och för detta ändamål har man gått in som största delägare i det nybildade tyska bolaget Elkraft Technik GmbH.
Elkraft drivs av tyskt braschfolk med mångårig erfarenhet från svetsbranschen och företagets uppgift är att fungera som brohuvud för Jasic i Europa och se till att produkterna är anpassade för Europa.
Elkrafts produktprogram sträcker sig från små enkla pinnsvetsar till avancerade multiprocessmaskiner. Med över 100 ingenjörer på utvecklingsavdelningen driver Jasic tekniken och produkterna kännetecknas av en hög innovationstakt och senaste tekniken. Produkterna håller högsta kvalitet, vilket inte minst den 5-åriga garantin borgar för.
PNP Teknik AB grundades sommaren 2014 och är generalagent för bland annat Elkraft.
Övriga produktområden som PNP Teknik AB arbetar med är styrda skärmaskiner från MicroStep, produkter för arbetsmiljö som exempelvis utsug mm. från Kemper, avgradningsmaskiner från Ernst samt kantpressar och plåtsaxar från Deratech.

Fagon AB
Bruksgatan 11B
241 38 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE6692724651

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063