23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CS Produktion ökar kapaciteten.

| Medlemsnyhet | Företag Fermat Sweden AB

Säffleföretaget CS Produktion har lagt order på en ny svarv med unik kapacitet. Leverantör är Giuseppe Giana Spa genom sin svenska agent Fermat Sweden AB.

Att valet föll på Giuseppe Giana berodde till stor del på det unika maskinkonceptet GGTronic, som kombinerar mycket höga prestanda såväl avseende avverkningskapacitet som precision. Under referensbesök var användarnas omdömen odelat positiva, inte minst gällande GGTronic maskinernas tillförlitlighet och tillgänglighet.

”Att den svenska agenten, Fermat Sweden AB, också har en mycket stor erfarenhet av installation och idriftsättning av större verktygsmaskiner gör att valet av leverantör känns mycket tryggt.” menar Stefan Schützer, produktionsansvarig på CS Produktion.

Maskinen är, som alla maskiner i GGTronic-serien, en äkta 4-bäddsmaskin. Dubbavstånd är 12,5 meter och maximalt sving är 1 600 mm över hela längden. Maskinen bär ämnen upp till 15 ton mellan chuck och dubb och har en omfattande utrustning i form av C-axel och en kraftig fräsenhet med ISO 50 verktygsinfästning och kylning genom verktygen, maskinen levereras också med utrustning för djup invändig svarvning, en mängd olika stöddockor etc.

CS Produktion är en komplett underleverantör med kapacitet för såväl hela projekt inom maskinbyggnad som tillverkning av avancerade maskindelar och andra mekaniska komponenter. Gärna med lite större mått då verkstaden förfogar över såväl svarv som fräskapacitet på upp till 12 meters längd.

Maskinen kommer att installeras under september 2015.

För ytterligare information kontakta:
CS Produktion AB, 0533 69 10 10,
Fermat Sweden AB, 042 400 20 20


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Fermat Sweden AB

Bredablicksgatan 2A
693 35 Degerfors
Sverige
Fermat Sweden AB

Tipsa en kollega

0.094