23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smide

| Medlemsnyhet | Företag Uddeholm Svenska AB

Det handlar om århundraden av erfarenhet. Om passion, mod och viljan att göra skillnad.

Uddeholm har över 400 års erfarenhet av att tillverka verktygsstål med hög renhet, hög seghet och utmärkt värmebeständighet för smidesapplikationer. Vi har lyckats kombinera dessa egenskaper bättre än någon annan. För dig som kund betyder det längre verktygslivslängd och lägre totalkostnad.

Vi presenterar Uddeholm Formvar
Genom att introducera Uddeholm Formvar i vårt produktprogram kan vi nu erbjuda en ännu mer komplett lösning för smide, oavsett behov. Uddeholm Formvar är mycket lämplig för smidesapplikationer, speciellt pressmide, tack vare mycket bra motstånd mot varmnötning och plastisk deformation. Stålsorten är en ordentlig uppgradering jämfört med 2242-material (H13) och har fördelar som bidrar till längre livslängd på verktygen.

Lägsta verktygskostnad per producerad detalj
Högkvalitativa verktyg sparar pengar i slutänden. Vårt viktigaste mål när vi utvecklar vårt verktygsstål är att minska kundens kostnad per producerad detalj. Det gör vi genom att erbjuda stål med enastående egenskaper för överlägsen verktygsprestanda. Tillförlitlig produktion kräver tillförlitliga verktyg som är tillverkade av högkvalitativt stål. Med Uddeholms högpresterande stål blir produktionen mer förutsägbar och mycket enklare att planera.

Tillgänglighet och service över hela världen
Tack vare hundratals lokala lager världen över finns vårt produktprogram alltid nära dig som kund. Tillgång till material och en hög servicenivå på de flesta lokala språk är en del av vårt erbjudande.

Tillsammans med våra kunder har vi skapat ett komplett och världsledande produktprogram för smide. Samarbetet är bara ett av många goda exempel på hur våra kunder är en självklar del av vårt utvecklingsarbete. Vår tekniska information hjälper dig att välja rätt verktygsstål för just dina behov. Rekommendationer för bearbetning, svetsning och värmebehandling gör våra stålsorter lätta att arbeta med.

Teknisk information och dimensionsprogram för stålsorterna i vårt program för smide >>


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Uddeholm Svenska AB

Aminogatan 25
Box 98
431 22 Mölndal
Sverige
Uddeholm Svenska AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.109