23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sven-Erik Andersson...

Säljare Sverige, Axelent AB

Bakgrund
”Efter grundskolan gick jag 2 år på gymnasiet, samtidigt som jag hade börjat att hoppa in som brevbärare på posten i Skillingaryd. Efter lumpen började jag jobba heltid på posten och hade sedan olika typer av anställningar, bland annat som säljare av profilkläder, fram till 2004, då jag
började på Axelent.”

Din resa inom Axelent
”Jag började på lagret på Axelent i september 2004 som truckchaufför och jobbade som det fram till våren 2005 då jag även fick ansvaret för de löpande lagerinköpen. Jag kombinerade dessa två jobb fram till 2008 då jag övergick till att på heltid ta hand om inköp mot lagret och leverantörer. Julen 2011 blev jag erbjuden jobbet som säljare på Axelent X-Tra och sommaren 2012 hade ledningen för Axelent bestämt att de skulle utöka säljsidan på maskinskydd. Jag sökte tjänsten och fick den och det är som säljare jag nu jobbar.”

Vad uppskattar du mest med ditt nuvarande jobb?
”Att ha mycket kundkontakt och att försöka hitta bra lösningar åt kunder anpassade efter just deras behov.”

Vad uppskattar du mest hos Axelent?
”Axelent har verkligen drivkraften att hela tiden blicka framåt. Här är snabba beslutsvägar och man vågar och vill sticka ut lite från mängden. Man vill sitta i förarsätet och leda, driva branschen framåt, att åka med är inte Axelents grej. Axelent har en grym förmåga att kunna se ganska långt fram i tiden och runt hörnet. Här finns öppenhet och flexibilitet och de lämnar ett stort ansvar till sin personal.”

Vad drömde du om att bli som liten?
”Tror det eller ej men jag ville faktiskt bli bonde och ha en stor gård med djur och många maskiner, alternativet var hockeyproffs!”

Tips till andra som vill jobba på Axelent eller som redan jobbar på Axelent?
”Axelent är en bra arbetsgivare och ett företag som är lätt att tycka om och vara stolt över. Gillar man att jobba i en miljö med snabba beslutsvägar och högt tempo, så är det en perfekt arbetsgivare. Axelent är dessutom duktiga på att rekrytera personal internt, så utvecklingsmöjligheterna finns alltid för den som vill.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047