23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stenbergs erbjuder automation och maskiner i nyckelfärdiga paket

På Elmia Automation kommer Stenbergs att visa upp två lösningar där automation och maskin samspelar från början.

– Automation är en fundamental del för våra kunder. Genom att paketera automation och maskin gör vi det betydligt enklare att komma igång med produktionen. Det handlar om att bli så effektiv och flexibel som möjligt, säger Jonas Wihlborg, VD på Stenbergs.

Många associerar Stenbergs med verktygsmaskiner men vi har även en stark position som leverantör av kompletta, nyckelfärdiga produktionsceller med automation. Vår ambition är att göra automation enkelt för våra kunder, bland annat genom produkten Stenberg Automation, som är integrerad med Okumas styrsystem. Systemet kräver ingen specifik utbildning eller förprogrammering vilket bidrar till korta ställtider även vid små serier. Stenbergs Automation kan även byggas ut för mer komplex, obemannad produktion om så önskas.

Lösningen med flerfunktionssvarven Okuma Multus B300II-W med integrerad automation visas upp på Elmia Automation. Vi visar även upp Okumas instegsmodell Genos L200E-M med en automationslösning från RoboJob.

Maskin och automation till ett mycket attraktivt pris!
Turn Assist 180 från Robojob är en enkel och smart automationslösning som är speciellt designad för små till medelstora serier, lösningen passar perfekt ihop med svarven Okuma Genos L200. Det tar inte mer än 5-10 minuter att ställa om från en detalj till en annan och det gäller även vid nya detaljer. Kompakt och stabil automationslösning med stor kapacitet.

AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Kontaktperson

JW

Tipsa en kollega

0.031