23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny VD på Axelent Wire Tray AB

Andreas Gotmark började 2005 på Axelent AB och då på kundsupport i Hillerstorp...

Han flyttade 2007 till USA för att gå vidare inom Axelent Inc. i Chicago. Där stannade han i tre år och hjälpte till att bygga upp den amerikanska marknaden innan han återvände till Sverige 2010. Väl hemma arbetade Andreas först en period på Axelent Engineering AB, men blev sedan tillförordnad chef på Axelent GmbH i Stuttgart. Han har senaste åren jobbat på Axelent Wire Tray som försäljningschef.

”Det är otroligt spännande att få vara med och utveckla ett nytt bolag på detta sätt. Axelent Wire Tray profilerar sig som ett kunskaps- och kvalitetsföretag där vi inte säljer artikelnummer utan ett helt koncept. Vi ger kunden ett fantastiskt bra produktprogram, men det är vår service och kunskap som ska vara avgörande när kunden väljer oss.”

Marknader i tillväxt
”Vi jobbar i en marknad som är i tillväxt. Kabelförläggningssystem som skapar bra flöden finns det stora behov av inom många industrier och branscher. Vi har ju valt att lägga oss i ett premiumsegment för att på så vis särskilja oss och därmed slippa att hela tiden kriga med lågkostnadsprodukter. Våra kunder ska ha högt ställda krav, då gör vi oss bäst.”

Specialutvecklat för Axelent AB
”Vårt X-Tray system är även specialutvecklat för Axelent AB:s produkter och det är givetvis en styrka för Axelent att kunna få med inte bara maskinskydd i sina offerter utan också specialanpassade trådstegar. Det gäller att hela tiden hitta särskiljande egenskaper som gör oss unika.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031