23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Fabrikschef

"En utmaning om jag vill lyfta till nya nivåer!"

Den 1 november 2013 började Carl-Johan Lundgren som fabrikschef i vår produktion i Hillerstorp. Carl-Johan, eller Calle, som är hans mer kända namn här hos oss, är dock inte en helt ny förmåga i Axelent Group. Vi har haft förmånen att ha honom i gruppen i stort sett sedan Axelent startade, senast som avdelningsansvarig på Axelent Engineering. Calle har definitivt koll. Koll på hur man på bästa sätt skapar effektiva flöden i en produktion där kundnyttan är i fokus. Det känns därför mycket spännande att nu kunna utveckla vår produktion vidare med en ny fabrikschef.

Carl-Johan Lundgren:
”Jag har gått den långa vägen. Börjat som maskinoperatör och sedan gått vidare som montör, montage- och eftermarknadsansvarig och senast som avdelningschef på Axelent Engineering i Gislaved.”

Höga ambitioner
”Fördelen med att gå denna väg är att jag vet vad jag pratar om och vet skillnaden mellan när något är omöjligt och när något går att lösa, men kräver extra tid och engagemang. Att bli fabrikschef på Axelent är en riktigt spännande utmaning som jag går in i med höga ambitioner att göra till något riktigt bra. Jag uppskattar att arbeta i en platt organisation och motiveras av det entreprenörskap som sitter i väggarna och den kunskap som finns överallt i
företaget.”

Kunden i fokus hela vägen
”I min nya roll vill jag sätta ännu större betoning på kundnyttan. Jag kommer att jobba för att hela organisationen ska utvecklas i tankesättet där vi i alla led ser till kundnyttan. Kunden i fokus hela vägen är det som gäller! En viktig del i detta är att vi alltid kan erbjuda snabba och garanterade leveranser. Idag har vi 96 % leveranssäkerhet, vilket är väldigt bra, men målet för 2014 är att komma upp till 97,5 %. Det ska vi nå.”

Nya investeringar i närtid och framtid
”Det finns definitivt ingen risk att jag inte fyller mina dagar med arbete. Vi står inför nya investeringar i produktionen och håller för fullt på med att köra in vår nya förpackningsmaskin som dessutom kommer utökas med ytterligare en maskin.
Vi har även andra tankar som ännu är på idénivå, men som jag, vis av erfarenhet, vet kommer att förverkligas förr eller senare. Axelent står definitivt aldrig stilla.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047