23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lyckat seminarium på EAB

Ruukki höll nyligen ett seminarie med temat ”Från malm till stål” hos EAB. Syftet var att ge en inblick i hur ståltillverkning går till, vilka de vanligaste kvaliteterna är, toleransnivåer etc.

Peter Möller som är Produktchef för varmvalsad bandplåt på Ruukki berättar, ”Det är väldigt lärorikt att komma ut på företagen och prata specifikt om deras behov. Vi vill öppna upp till diskussion kring hur vi hittar nya idéer.”

Seminariet gick mycket bra, med nöjda deltagare.”Idag har jag lärt mig mer om stål än vad jag gjort på 25 år” sa en av deltagarna.

”Det är roligt med en så fin respons.” säger Peter. Det här är bara ett av många möten vi haft den senaste tiden. Före jul gjorde vi ett gemensamt besök på stålverket i Brahestad och nyligen var Ruukkis produktionsledning och maskinoperatörer och hälsade på EAB för att lära sig mer om deras behov. Det är väldigt viktigt att vi förstår kunderna, men också att vi berättar om vår bredd i produkter och kunskap för att veta vad man kan begära av oss.

"Ruukki är en av EAB:s viktigaste samarbetspartners när det gäller plåt, band & rör. Därför tycker vi att det är viktigt att Ruukki även kan bidra med mjuka värden, som utbildning av våra medarbetare & inte bara leverans av stål", säger Björn Stenkvist, Inköpschef på EAB

"Vi är övertygade om att vi med gemensamma krafter kan skapa ännu bättre produkter.” Avslutar Peter.

Seminarium hos dig?

Är du och ditt företag intresserad av ett seminarium hos er? Kontakta oss så ordnar vi det!

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.047