23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

X-Guard - utvecklat för att passa alla...

Hur är det med dig? X-Guard är det kompletta maskinskyddet anpassat för alla typer av industrier.

Redan initialt utvecklades X-Guard till ett flexibelt och smart system för att du som kund ska kunna känna dig trygg med ett enda maskinskyddsval.

Ekonomen ger det fem plus
Tack vare att X-Guard är uppbyggt utifrån standardmoduler, som lätt kan göras om från dörrar till paneler och ett brett tillbehörsprogram, kan maskinskyddet ändras och justeras allteftersom produktionen ändras. Montaget går väldigt snabbt och smidigt vilket också sparar värdefulla kronor.

Medarbetarna gillar att arbeta med X-Guard
Så enkelt och smidigt att arbeta med i en produktionsmiljö. Lätt att justera om så behövs. Med hjälp av rätt tillbehör och vårt Quick-On system med ”ordning-och-reda-produkter” kan varje arbetsplats utformas på ett optimalt sätt.

Teknikern blir superintresserad
Tekniker, användare, designers och kunder har varit med i utvecklingsprocessen av X-Guard för att det ska bli så funktionellt som möjligt. I X-Guard finns mängder av smarta detaljer som definitivt kommer att vara av stort intresse för dig som är tekniker.

Esteten helt klart imponerad
Esteten kommer att uppskatta att vi också tänkt på designen. X-Guard ger ett smäckert och lätt intryck som inte döljer den maskin eller anläggning som ska skyddas. Att X-Guard också, som enda maskinskydd på marknaden, kan fås med rundade hörn imponerar garanterat också.

Skyddsombudet väljer det igen och igen
X-Guard är godkänt enligt maskindirektivet 2006/42/EC, men det är så mycket mer som gör det till ett oerhört säkert maskinskydd.

Chefen känner sig mycket trygg
Självklart är det så att även du som är övergripande ansvarig för en verksamhet också ska känna att X-Guard är rätt val. Bra totalekonomi, mycket hög säkerhet, flexibilitet och användarvänlighet samt att din produktionsanläggning ser mycket proffsig ut och möjliggör effektiva flöden gör att du kan känna dig mycket trygg med X-Guard.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031