23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utökat sortiment av borr med utbytbar spets

Sandvik Coromant har utökat det innovativa CoroDrill® 870-sortimentet med borr med utbytbar spets så att det nu omfattar en ny geometri för pilothål.

Dessutom introduceras ett nytt Tailor Made-erbjudande för tillverkning av fasade hål med en enda operation. Sandvik Coromants Tailor Made-tjänst ger kunderna möjlighet att ange sina egna specifika verktygsdimensioner utan att behöva betala extra för ett specialverktyg.

Bättre borrning
Den nya -GP-pilothålsgeometrin för arbetsstycken i stål och gjutjärn bidrar till en ännu säkrare borrningsprocess för långa hål, medan både -PM 4234 skäreggarna för stål och -KM 3234 för gjutjärn nu också är tillgängliga för hål med små diametrar.

-GP-geometrin gör det möjligt för CoroDrill 870-användare att förbättra centreringen vid framställning av pilothål inför borrning med en längd på upp till 8xD. Utformningen med optimerad spetsvinkel och diametertolerans möjliggör en smidig och säker ingång i pilothålet för borret, med utmärkt funktion och hålkvalitet. -GP-geometrierna finns i sorten GC4234 för både stål- (ISO P) och gjutjärnsapplikationer (ISO K) och de vanliga storlekarna lagerhålls.

CoroDrill 870-sortimentet finns nu i diametrar från 10,00 till 26,65 mm för att tillgodose H9–H10-toleranserna.

Med CoroDrill 870 är det möjligt att få lägre bearbetningskostnad eller verktygs-/skärkostnad per hål, bland annat tack vare fördelar som lång verktygslivslängd och höga matningar. Dessutom underlättas spånavgången genom att spånkanalen har optimal form, storlek och stigvinkel, samtidigt som borret är enkelt att använda och spetsbytet är säkert. Det går faktiskt att byta spets medan verktyget sitter i maskinen och på så vis minska stilleståndstiden.

Fasning i en operation
För att öka effektiviteten hos CoroDrill 870-sortimentet ytterligare lanserar Sandvik Coromant nu även en Tailor Made 45° fasborr som gör det möjligt att tillverka fasade hål i en enda operation. Användaren kan välja mellan ett eller två fasskär.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Tipsa en kollega

0.047