23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vår historia är en styrka när vi satsar framåt

Det tål att upprepas, och gäller lika mycket i ett barns fostran och utveckling, som i ett företags expansion och framgång;

Finns det en stark och tydlig grund att utgå ifrån, ja då står du stabil och känner tydlighet när du ska göra betydande val och satsningar. Man har en inre guide.

Axelent AB har en bolagshistoria som började 1990. Men, erfarenhet från säkerhetslösningar och nätväggar, ett sunt företagande och förmåga att se nya möjligheter, går långt tillbaka i tiden genom Folke och Helge Axelsson som vi kan läsa mer om längre fram i X-News.

Med en stabil plattform vågar vi mer
Mycket är nytt på Axelent och det har sedan 1990 skett en otrolig utveckling både produkt-, teknik- och marknadsmässigt inom företaget. Det har varit ett metodiskt och målinriktat arbete som kryddats av positivitet, engagemang och, inte helt sällan, orädda Axelentare som vågat ta ut svängarna och göra det oprövade. Detta tack vare den stabila plattform som finns i företaget i form av bra värderingar, ekonomi och många års erfarenhet och därmed kunskap.

En mix som attraherar och känns trygg
Det är just denna unika mix som gör det så otroligt intressant att vara ledare i ett företag som Axelent. Och, jag är nästan säker på att det är samma mix som gör att vi har så bra och trogna kunder, återförsäljare, medarbetare och lojala leverantörer. Här finns visioner, vilja att växa, men göra det med egna medel för att säkerställa en långsiktighet och trygghet för företaget.

Ständig närvaro ett måste för snabba och bra beslut
Jag agerar i ett ägarlett företag där närvaro i verkligheten, det vill säga produktion, ekonomi, utveckling och marknad,
är ett måste. Ska vi i ledningen kunna fatta snabba beslut,
gripa tillfällen som plötsligt dyker upp på marknaden, kan vi
bara göra det genom att ständigt vara uppdaterade kring
hur läget är i företaget just nu.

Gillar läget!
Och läget på Axelent som företag och grupp är just nu fantastiskt. Med nya lokaler, investeringar i produktion, organisation, produktutveckling och marknadsföring i kombination med ett orderläge som är mycket positivt känner jag stor tacksamhet för att få företräda detta bolag 2013 nu och framåt.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031