23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uddeholm investerar 60 miljoner under 2014

Uddeholms AB i Hagfors fortsätter att investera för att möta framtidens krav gällande såväl materialegenskaper som kvalitet och utförande på företagets världsledande verktygsstålprodukter.

Strax före jul togs beslut i styrelsen om strategiskt viktiga investeringar som ska leda till minskade kostnader och ledtider.

I samarbete med den Nordiska säljorganisationen har Uddeholms AB nu arbetat fram ett förslag till strategiskt viktig ombyggnad och investering i ny maskinpark som kommer att göra det möjligt för bolaget att kraftigt sänka produktionskostnaderna för specialplattor, 6-sidigt bearbetade, och även kraftigt ta ner ledtiderna.

Lägre kostnader och ökad kvalitet
I dagarna startar förberedelserna för att i framtiden kunna leverera så kallade specialplattor både billigare och snabbare, men med bibehållen eller till och med högre kvalitet och tack vare detta höja försäljningsvolymerna på specialplattor.

Investeringen är ett exempel på Uddeholms marknadskoncept och varumärkeserbjudande till kunderna där bolaget, utöver själva stålet, även erbjuder service, tjänster och support som värmehandling, ytbehandling och maskinbearbetning, samt snabba leveranser genom hög tillgänglighet från lokala lager.

- Den nya satsningen på finbearbetat verktygsstål ger oss helt nya möjligheter att erbjuda våra kunder våra unika Uddeholmsstål i precis det utförande som krävs för varje jobb. Det innebär även att kvalitet, ledtid och service förbättras rejält vilket ger kostnadsbesparingar för våra kunder, säger Andreas Johansson, chef för Uddeholm Svenska AB och ansvarig för försäljningen av Uddeholms material i Sverige.

Uddeholm Svenska AB
Aminogatan 25
Box 98
431 22 Mölndal
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562323146

Tipsa en kollega

0.032