23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Amcor och Weiss väljer Axelent

Amcor är världens största förpackningsföretag och WEISS A/S levererar förbränningsanläggningar

AMCOR I DANMARK VÄLJER AXELENT

Amcor är världens största förpackningsföretag. Till företagets anläggning i danska Horsens har Axelent levererat en 45 meter lång maskinskyddsanläggning inklusive X-Tray kabelstegar. Anläggningen är avsedd för kaffe och tobaksemballage till framför allt exportmarknaden. Men även emballage till läkemedelsindustrin kommer att köras i anläggningen som levererats av Eltronic A/S.
Hanne Andersen, Process Manager på Amcor A/S
”Vi valde Axelent för att de kunde erbjuda oss en helhetslösning inom maskinsäkerhet, där även kabelstegar inkluderades. Detta sparar oss mycket tid i montage och därmed kan vi få igång vår anläggning så mycket snabbare. Det tog endast två dagar att få allt klart.”
”Vi uppskattar även de smarta lösnigar som finns i X-Guard som stärker säkerheten ytterligare.”

WEISS I DANMARK VÄLJER X-GUARD

WEISS A/S levererar förbränningsanläggningar för biobränsle till framförallt processindustrier och fjärrvärmeverk i Europa. Axelent har varit leverantör till Weiss under flera år.
Ole Christensen, Project Manager, Weiss A/S
”Vi har använt Axelents masksinskyddslösningar till flera anläggningar här på Jylland eftersom X-Guard är så smidigt och fungerar så bra i våra projekt. Vi är mycket nöjda med Axelent som leverantör och kommer definitivt fortsätta att samarbeta med dem även framöver”.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032