23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Troax smarta dörr-kit för maskinskydd spar värdefulla resurser för kunderna

Återigen har vi lyssnat på marknaden och till våra kunders behov och utvecklat ett smart och effektivt dörr-kit, som passar alla våra paneltyper för maskinskydd. Lyft av en nätpanel, applicera Troax dörr-kit, sätt tillbaka. Klart.

Troax maskinskydd är välkända för att hålla högsta klass, både kvalitets- och funktionsmässigt. Det är ett resultat av bred erfarenhet, duktiga medarbetare och lusten att alltid hitta bättre kundlösningar.

Josephine Granell, produktchef Automations- och Robotmiljöer på Troax AB, berättar:

- Tänk dig att du investerat i ett maskinskydd. Efter en tid förändras produktionen eller något behöver flyttas. För att flödet inte ska stanna upp behövs nu en snabb och smart lösning eftersom dörren inte är på rätt plats. Det är här vårt dörr-kit kommer in i bilden.

- Återigen har vi lyssnat på marknaden och till våra kunders behov och utvecklat ett smart och effektivt dörr-kit, som passar alla våra paneltyper för maskinskydd. Det har aldrig varit så här enkelt att skapa en dörr i en befintlig installation som det är nu", fortsätter Josephine.

Lyft av en nätpanel, applicera Troax dörr-kit, sätt tillbaka. Klart.

- Du börjar med att lossa en panel ur det befintliga maskinskyddssystemet. Sedan byter du enkelt systemets fästen mot gångjärn, monterar en tvärbalk upptill och ett dörrstopp. Därefter väljer du rätt typ av lås för din produktion och dörren är klar. Snabbt och enkelt har man skapat en säker och stark dörr av en befintlig nätpanel, fortsätter Josephine.

Skapar valfrihet och bibehåller styrka

- Våra system och lösningar är mycket flexibla och med vårt dörr-kit skapar vi ytterligare valfrihet, som i detta fall, att kunna byta position på en dörr även efter att en installation är slutförd, utan att behöva flytta på varken stolpar eller beställa extra paneler. Dessutom bibehålls vår erkänt höga kvalitet. Det spar både tid och pengar för våra kunder, avslutar Josephine.

Troaxnews.com
Troax smarta dörr-kit passar på alla paneler!

Har du frågor eller vill ha mer information om vårt dörr-kit eller våra världsledande maskinskyddssystem, kontakta Josephine Granell:

Josephine Granell, produktchef Automations- och Robotmiljöer
Tel: +46 (0)370 - 371 705 , e-post: josephine.granell@troax.com


Troax finns idag representerat lokalt i 27 länder varav 17 som egna säljbolag och produktionsanläggningar i Sverige, England och Kina.Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage. Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är produkter vi tillverkar för industrin.

Troax Nordic AB
Tyngel
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE556093571901

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031