23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent blir guldpartner till HV71

Nu lämnar Axelent speedwayarenorna för att istället gå in och bli guldpartner till det småländska SHL*-laget i hockey – HV71. Avtalet omfattar bland annat en helt unik reklamplats – den specialdesignade målvaktshjälmen.

Guldpartneravtalet blev klart strax före semestern och gäller kommande säsonger 2013/2014 och 2014/2015.
Förutom exponering på målvaktshjälmen, ingår också sargplats i målområdet och logotyp på alla spelares halsskydd.

Stefan Axelsson, marknadschef Axelent AB, Hillerstorp:
”När det gäller PR-aktiviteter tror vi på helhetsengagemang, men tidsbegränsade sådana. Nya satsningar ger ny publicitet och blir också ett lyft för vår egen organisation. När vi valde att satsa på speedway var det för att det är en spännande och snabb sport som då förstärkte Axelents kärnvärde snabbhet.”

Heltäckande leverantör inom säkerhet
”Idag har Axelent utvecklats till att bli en heltäckande leverantör inom säkerhet för bygg, industri och lager. Då känns hockeymålvakten och målområdet helrätt för oss att synas i. Här handlar det om att skydda och aldrig tappa fokus på säkerheten.”
”Det är också ett område som får otroligt mycket exponeringstid i TV. Vi vill synas i media och i sporter som når en bred målgrupp, där våra kunder finns.”

Gemensamma värden
”HV71 är ett lag som satsar helhjärtat på ungdomsverksamhet och en sund och bra tillväxt. Det är värden som rimmar väl med Axelent.”

Andreas Karlsson, säljare HV71:
”Vi tycker det är riktigt roligt att Axelent valt att samarbeta med HV71. Det är ett framåt och energirikt företag som utmärkt sig i regionen på ett mycket positivt sätt. Dessa lokala företag, som ändå jobbar med hela världen som marknad, känns värdefullt att få in som partners. Att nu kunna erbjuda en helt unik exponeringsplats för en ny partner var givetvis extra roligt.”

Laddad klubb och lag
”HV71 står nu laddat med en enorm revanschlust inför säsongen, efter att ha åkt ut i slutspelet förra säsongen. självklart betyder ett starkt sponsorfält mycket för självförtroendet såväl för klubben som för spelarna. Det här gör vi tillsammans!”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Tipsa en kollega

0.032