23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Proway investerar i en laser med Compact Tower

Maskinen levereras av Din Maskin AB

Proway erbjuder plåtbaserade detaljer från idé till färdig produkt till kunder som värdesätter effektivitet och kreativa lösningar.

Som så många andra startade firman på deltid i ett garage, men sen 1990 har det varit heltid och full fart framåt. Stora kliv framåt har skett i utvecklingen genom åren och investeringar har gjorts i de modernaste maskiner som marknaden erbjuder. Arbetsmomenten är datoriserade och i många fall robotiserade. Produktionen blir därför mycket effektiv och med hjälp av kvalitetskontroll garanteras högsta kvalitet. Detta har skapat förutsättningar för deras vision och att leva upp till kundernas förväntningar. Proway har stora resurser och med den produktionskapacitet de i dag har, kan de åta sig både små och stora uppdrag inom legotillverkning.

Proway har sedan tidigare ett flertal maskiner från Din Maskin. Bland annat höghastighetslaser, stansmaskin samt två kantpressar. Maskinen som Proway nu har investerat i är en Prima Power ZAPHIRO® som är en mycket snabb 2D-laserskärmaskin med högkvalitativa skäregenskaper.

De mest utmärkande egenskaperna/ möjligheterna
• Kompakt design – kräver liten yta för installation (35m2) exklusive skydd, filter och kylare.
• Linjärmotordrift – hög hastighet och acceleration ger korta cykeltider.
• Maskinstativ i Granit med lasergenerator integrerad – krävs inget speciellt fundament.
• System för automatiskt dysbyte (ATC) – flexibel produktion med snabba omställningar och obemannad drift utan manuella ingrepp.
• Mono lins strategi (BSC) - flexibel produktion med snabba omställningar och obemannad drift utan manuella ingrepp (alla material och tjocklekar med samma lins).
• Semi automatisk linscentrering – maskinen kontrollerar automatiskt och ger sedan operatören instruktion om justering krävs

Proway har dessutom valt att utrusta sin laser med ett Twin Compact Tower, ett lager med dubbla torn för råmaterial och bearbetade plåtar. Allt på en mycket liten yta och för obemannad körning.

Besök deras hemsida

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.031