23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gnosjö Laserstans investerar i en Fladder från Din Maskin

Nu var det dags för nästa investering, en Fladder avgradningsmaskin!

Gnosjö Laserstans har funnits i över 60 år och har lång erfarenhet av plåtbearbetning. De kombinerar välutbildad personal med moderna maskiner och levererar till alla branscher där bearbetad plåt efterfrågas t.ex. el, telekom, bygg, ventilation, inredning och belysning. Den helhet som man erbjuder innefattar bockning, kantpressning, stansning, laserskärning, montering och ytbehandling.

Gnosjö Laserstans erbjuder enastående teknik och arbetssätt inom plåtbearbetning till krävande kunder som värdesätter kontinuitet och pålitlighet. Engagemang, lyhördhet och ständig personlig utveckling präglar organisationen.

Gnosjö Laserstans har sedan tidigare en Finn-Power/Starmatik robotiserad kantpresscell samt två stycken Finn-Power bockautomater samt en Finn-Power servoelektrisk stans-/vinkelsax, SGe6. Nu är det alltså dags för nästa investering, en Fladder avgradningsmaskin!

Med Fladder® avgradningssystem är det nu även möjligt att automatisera avgradningen av tredimensionella ämnen, eftersom det är möjligt att slipa på olika höjder samtidigt.

Det är bekant att det uppstår skarpa kanter och grader vid bearbetning av metall i samband med exempelvis stansning, laserskärning och fräsning. Lösningen är Fladder® avgradningssystem - en metod som bygger på ett nytt begrepp kring slipning.

Slipverktyget i Fladder® slipsystem är ett flexibelt verktyg med ett antal lameller eller blad, vilka under slipprocessen smyger sig runt om ämnet och dess konturer. En finishslipning är en icke-aggressiv slipning, där ämnets kanter avgradas utan att ändra materialets yta.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.031