23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ruukki Pural farm färgbelagt stål förlänger livslängden på jordbruksbyggnader

Ruukki lanserar inom kort Ruukki Pural farm, ett nytt polyuretanbaserat färgbelagt stål som utvecklats speciellt för jordbruksbyggnader, där det krävs god korrosions- och kemikalieresistens.

Pural farm-beläggningen som är avsedd för krävande förhållanden, är mer än 50 % tjockare och har bättre slitstyrka än konventionella polyesterbeläggningar som traditionellt används i jordbruksbyggnader.

"Den tjocka beläggningen maximerar livslängden på jordbruksbyggnader. Pural farm färgbelagt stål minskar underhållsbehoven och kostnaderna för slutanvändaren. Beläggningen har god fuktresistens och är lätt att rengöra” säger Thomas Hörnfeldt, SVP, Special Steels & International Sales på Ruukki Metals.

Pural farm färgbelagd stålplåt är idealisk för väggar, innertak och yttertak på jordbruksbyggnader som ladugårdar, hönshus, svinstior, mejerier och lagerlokaler. Pural farm är en utomordentlig beläggning för stålplåtar som används i sandwichpaneler för isolerade byggnader. Det finns också en dubbelsidig beläggning för profiler i oisolerade byggnader.

För mer information, kontakta:
Thomas Hörnfeldt, SVP, Special Steels & International Sales, Ruukki Metals, 010 78 78 414

Ruukki specialiserar sig på stål och stålkonstruktion. Ruukki förser sina kunder med energieffektiva stållösningar för bättre boende, arbete och mobilitet. Vi sysselsätter omkring 9 000 personer och har ett omfattande distributions- och återförsäljarnätverk i runt 30 länder, bl.a. Norden, Ryssland och andra håll i Europa och tillväxtmarknader som t.ex. Indien, Kina och Sydamerika. Nettoomsättningen under 2012 uppgick till 2,8 miljarder euro. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Helsingfors (Rautaruukki Oyj: RTRKS). www.ruukki.se

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.047