23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AXELENT WIRE TRAY - ”Vi kan erbjuda den högsta kvaliteten på marknaden"

Axelent Wire Tray har funnits på marknaden, d v s hela världen, i ett par år och under denna tid insett två saker:

1. Det finns mängder av tillverkare av trådstegar
2. Det finns bara en plats ledig – den där man kan erbjuda kabelförläggningssystem av absolut högsta kvalitet


Andreas Gotmark, Försäljnings chef Axelent Wire Tray AB

”Vi bestämde oss tidigt för att inte hamna i ett lågprissegment med våra produkter. Vi ville jobba med kunder som ställde höga, ibland extremt höga krav, på vad dessa trådstegar och system skulle klara av. Det handlar alltså om miljöer med specifika behov vad gäller ytbehandling, säkerhet, men också design.”

Sex huvudsakliga områden
”Inom Wire Tray arbetar vi i huvudsak med sex olika segment: Energi, Infrastruktur, Livsmedel, Maskin, Offshore och Tele/data. Det är segment som vart och ett har sina speciella krav. Tittar man på livsmedelsindustrin till exempel, har de mycket höga krav på hygien och vill därför ha produkter som är designade på ett sätt så att de är lätta att rengöra och inte har detaljer där smuts kan fastna. Kikar man på Off-Shore ställs det extrema krav på att vi dels har väldigt robusta produkter, men framförallt rätt ytbehandling d v s högsta klass på rostfritt syrafast. Vi har produkter som befinner sig i saltvatten 24 timmar om dygnet. Det klarar bara de bästa!”

Special
”Vi har också fått anpassa oss efter våra kunder genom att utveckla speciallösningar, vilket blir enklare då vi sitter ”mitt i produktionen”. Man vill ha en så färdig produkt som möjligt levererad och därför försöker vi alltid tillgodose dessa önskemål när de dyker upp. Det är kvalitet det också.”

Stor order till amerikanska militären
Axelent Wire Tray har fått kontrakt på, i första skedet, 5 st data-center på olika platser i USA. Slutkunden är amerikanska militären.
”Detta kontrakt hade aldrig blivit möjligt om vi inte kunde garantera en hög och jämn kvalitet både vad gäller produkt och service. Genom att komma in i ett tidigt skede har vi kunnat bistå med ”site surveys”, det vill säga varit på plats och utvärderat lokalen och därefter ritat upp hela lösningen för att kunna presentera det hela på ett snyggt sätt. Allt för att kunna optimera den slutgiltiga lösningen för kundens
kabelhantering.

”Axelent Wire Tray har levererat en komplett lösning med stegar och uppfästning.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

SE
Susanne Engvall
Marketing Coordinator
Susanne.Engvall@Axelent.se

Tipsa en kollega

0.047