23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

GibbsCAM erhåller Guldpartner status i PTC’s PartnerProgram

Förbättrad integration mellan GibbsCAM 2013 och PTC GRANITE

10e Juni 2013 – Gibbs and Associates, utvecklare av GibbsCAM® för programmering CNC verktygsmaskiner, meddelar att man har gått från SilverPartner till GuldPartner status inom PTC’s PartnerAdvantage™ program. Uppgraderingen till Guld-nivå, vilket ger förbättrad tillgång till en bred svit av funktioner, grundas på en omfattande uppdatering av GibbsCAM, dess integration med PTC’s Creo® design program, och GibbsCAM’s höga kapacitet inom CNC programmering.
Guldpartner status tilldelas GibbsCAM bland annat på grund av att systemet är lättilgängligt och samtidigt erbjuder kraftfulla CNC programmeringsfunktioner och erbjuder en ökad automatisering för de kunder som kör kombinationen PTC Creo och GibbsCAM. Andy Barlow, PTC Vice President, konstaterade, "Vi är glada att Gibbs and Associates har valt att lyfta sitt partnerskap med PTC och öka användningen av PTC’s granite teknologi. Vi ser fram emot ett nära samarbete för att öka det värde som GibbsCAM tillför våra gemensamma kunder. "
Nylanserade GibbsCAM 2013, integreras till fullo med PTC Creo 2.0. PTC Creo användare garanteras kompatibilitet med GibbsCAM tack vare att Gibbs inkorporerat PTC GRANITE 3D bibliotek för CAD-interoperabilitet. GibbsCAM programsvit och integration ger PTC Creo användarna all funktionalitet som krävs för att programmera svarvar, 2-5 axliga fräsar, MTM maskiner och Trådgnistar. GibbsCAM intuitiva eanvändargränsnitt ger den flexibilitet som krävs för snabb CNC programmering.
"Vi är glada att ha höjt vår PTC PartnerAdvantage status till Guld-nivå genom en kontinuerlig utveckling med hjälp av PTC Granite och en ökande aktivitet ihop med PTC Creo," säger Robb Weinstein, Senior Vice President hos Gibbs and Associates . "Vi är också mycket glada att tillkännage tillgängligheten av GibbsCAM 2013, unikt integrerad med PTC Creo, så att användarna kan dra nytta av den produktivitet och effektivitet våra kombinerade lösningar ger ingenjörer."

AB Fructus Data
Storsätragränd 5a
127 39 Skärholmen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE556011612001

Kontaktperson

Lars Skogman
Applikationsingenjör
+46 0859411634 lars.skogman@fructus.se

Tipsa en kollega

0.031