23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kunskap + Säkerhet + Trygghet…

”Kvalitet är summan av allt”

”Kvalitet är ett ord som ibland missbrukas och som kan vara svårt att förklara. Man kan då och då se leverantörer som både lovar hög kvalitet och lägsta pris. Det enda man kan vara säker på då är att minst ett av argumenten inte kommer att hållas. Det är två egenskaper som inte matchar varandra speciellt bra. ”

”Vad som är kvalitet är också något som skiljer sig från bransch till bransch. För vissa är det synonymt med att kunna presentera ett papper i form av ett ISO-certifikat, för andra ska enbart logotypen och varumärket direkt kunna associeras till kvalitet eftersom företaget plöjt ner oändliga summor i reklam och marknadsföring, vilket kanske är mest vanligt inom lyxiga konsumentprodukter.”


Kvalitet på minutnivå
”För oss på Axelent är kvalitet någon vi pratar om inte bara dagligen, utan snarare varje minut, på ett eller annat sätt. Vi försöker skapa ett innehåll under rubriken kvalitet som inte ska gå att kopiera för andra aktörer, men som lätt och helt självklart ska kunna överföras och byggas in från produkt till produkt och tjänst till tjänst inom Axelent.”

Axelent kvalitet
”Vad är då Axelents kvalitet? Egentligen finns inte svaret hos mig. Det bästa svaret får du från våra kunder. De som väljer Axelent och gör det inte bara en gång utan kommer tillbaka just av det skälet att de vet vad de får.”
”Men, jag hoppas ändå att jag är rätt på det när jag säger att Axelents kvalitet är summan av mycket hög kunskap inom säkerhet, smarta, funktionella och hållbar produkter, ständigt pågående produktutveckling i samklang egen produktion och, självklart, att vi kan leverera snabbt och har högt engagemang i varje affär, stor som liten. Det blev en hel del, men vår kvalitet måste gå långt utanför tjockleken på trådar och stolpar – Axelents kvalitet är summan av allt som vi lovar och sedan levererar. Det är därför det finns med oss varje minut och i varje samtal på ett eller annat sätt.”

När kvantitet blir kvalitet
Att ansvara för helheten är för Axelent också ett sätt att leverera kvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet och kunskap inom säkerhet kan vi leverera ett komplett paket inom säkerhet.

• Riskanalyser
• CE-märkning
• Projektledning
• Säkra, effektiva produktionsflöden
• Utbildning
• Maskiner, robotar och övriga automationslösningar
• Nätväggar/skydd och tillbehör för maskin, lager och förråd
• Montage

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Tipsa en kollega

0.063