23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Edströms stärker positionerna

EdströmsGruppen har valt att nyetablera sig i Göteborg från och med mars 2013.

Edströms Maskin AB finns sedan tidigare representerade i Göteborgsregionen och tillsammans med systerbolaget Edströms Verktyg AB gör vi nu en rejäl satsning på västra Sverige.

Nyetableringen är ett led i vår strävan att finnas nära våra kunder och att tillhandahålla ett helhetskoncept. Det innebär bland annat att ett antal HAAS-maskiner kommer att finnas uppställda i de nybyggda lokalerna i Partille.

Lokalerna ägs av AME AB som är leverantör av Mastercam. Vi kommer att kunna erbjuda demokörningar, kundträffar och event av olika slag. På verktygssidan samarbetar vi med bland annat Sandvik Coromant, Gühring, Schunk, Nikken och Mitutoyo.

När det gäller maskiner innehar vi agenturen för flera av branschens absolut tyngsta aktörer. Vårt eget helhetserbjudande tillsammans med möjligheten att samarbeta med AME AB gör att vi kan erbjuda marknaden ett helt unikt koncept. Kristin Alexandersson är försäljningsingenjör och sedan flera år tillbaka Edströms Maskin AB:s representant i Göteborg.

I samband med lanseringen i Partille anställer Edströms Verktyg AB Christer Berntsson som ansvarig för verksamheten i väst. Christer har en gedigen bakgrund inom industrin. Han har mångårig erfarenhet från bearbetningsindustrin och har under många år arbetat med försäljning inom skärande teknik. Nu ser Christer fram emot en spännande framtid hos Edströms. Att samla allt under ett tak ger unika möjligheter både att utveckla befintliga kundkontakter och att bygga en helt ny marknad.

Edströms Maskin AB
Solåsvägen 14
551 99 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560677352

Kontaktperson

HO

Tipsa en kollega

0.031