23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Musca rasskyddskonsol ökar säkerheten

Troax har förbättrat rasskyddssystemet Musca genom att förstärka konsolen. Konsolen är inte bara flexibel och enkel att montera, dessutom stark om olyckan är framme.

Troax har förbättrat rasskyddssystemet Musca genom att förstärka konsolen. Konsolen är inte bara flexibel och enkel att montera, dessutom stark om olyckan är framme. ”Den är otroligt kraftfull. Faktum är att den är starkast på marknaden.” säger Martin Ask, Produktchef Materialhantering och logistik.

Troax har sedan länge ett välbeprövat rasskyddssystem för pallställage, där nätpanelerna monteras med hjälp av en stålkonsol. Troax har än en gång lyssnat på marknadens-och kundernas behov och tagit Musca systemet till nästa nivå genom en ny och förbättrad konsol.

Det mest banbrytande med den nya konsolen är ett nytt fäste och en
smart stålbygel som både säkrar och förenklar, allt i en kraftfull design.

Den mönsterskyddade designen skapar nya förutsättningar i form av
styrka och säkerhet utan att göra montagemomentet krångligare. Trots att monteringen av stålbygeln bara tar ett par sekunder klarar den att stå emot kraftiga stötar.

”Enligt våra tester klarar Musca systemet nu att absorbera en energi av 2000 joule. Det motsvarar en pendel på 100kg som färdas i 23km/h. Det gör att vår lösning förmodligen är starkast på marknaden just nu.” tillägger Martin.

”Troax lyssnar på marknadens önskemål, det vet vi av erfarenhet, och
denna gång är inget undantag. Konstruktionen är enkel, men genial.”
– Håkan Gedda, Area Sales Manager, EAB.


Troax-gruppen finns idag lokalt representerat i 27 länder varav 17 som egna säljbolag och produktionsanläggningar i Sverige, England och Kina. Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage. Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är produkter vi tillverkar för industrin. Troax är totalt ca 320 anställda och omsätter ca MEUR 70.

Troax Nordic AB
Tyngel
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE556093571901

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.078