23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gradsaxorder till Din Maskin

Konrads investerar i en gradsax från SafanDarley

Per Thydén, delägare i företaget, berättar att de under ett antal år funderat på att byta ut sin gradsax till en modernare modell.
- Vi tycker det är viktigt att hålla maskinparken uppdaterad för att tillgodose våra kunders förväntningar och behov. Vi hade sonderat marknaden ett tag men inte hittat vad vi sökte.

När vi besökte Euro Blech hösten 2012 visade Kjell-Arne Thorén, säljare på Din Maskin, mig och Tommy runt i SafanDarleys monter och vi kom fram till en M-Shear gradsax. Eftersom vi har en god erfarenhet av SafanDarleys kantpressar sedan tidigare såg vi att även deras saxar håller mycket hög kvalitet och det gjorde att vi satte igång processen med en ny investering.

Nu är saxen, sedan en vecka tillbaka, installerad hos Konrads och de har precis börjat köra i den.
- Det verkar mycket lovande, berättar Per Thydén. Det som tilltalade oss med SafanDarleys gradsax var att servohybridsystemet gör att det går åt väldigt lite olja eftersom hydraulsystemet endast går när maskinen används. CNC-styrningen justerar klippvinkeln och klippspalten automatiskt. Vi valde även att utrusta vår sax med automatisk plåtupphållare på baksidan av maskinen, avslutar Per.

Sedan tidigare har Konrads en SafanDarley E-Brake 35 ton, servoelektrisk kantpress i ergoutförande samt en Prima Power 2D/3D laserskärmaskin, DOMINO från Din Maskin.

Konrads har arbetat med plåt i snart ett sekel och har en gedigen yrkeskunskap. Med kundens visioner och Konrads erfarenhet kan resultat som är unikt utformade för just kundens behov åstadkommas. Konrads befinner sig i hjärtat av designsmåland, där man samarbetar med både stora och små företag. En stor bredd på kunskap och tekniska förutsättningar öppnar för möjligheter och alla sorts samarbeten. Hos Konrads får kunden ett personligt bemötande och relevant rådgivning av någon som förstår plåtbearbetning. Man har en flexibel produktion och kan leverera produkter med hög kvalitet på kort varsel.

SafanDarley har ett rykte om sig att vara en lyhörd samarbetspartner, som med sitt know how kan hjälpa kunden att optimera produktionsmetoderna inom tunnplåtsbearbetning. SafanDarley har varit innovativa föregångare med flera olika tekniska lösningar såsom servodrift och hybriddrift av kantpressar och gradsaxar. SafanDarleys hybridgradsax sparar energi, har låg ljudvolym och en hög noggrannhet.

För mer information om SafanDarley gradsax, kontakta en säljare på Din Maskin 0370-693400.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.063