23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stark tillväxt för Proton Finishing Hillerstorp

Stor del av den svenska industrin upplever en negativ utveckling under senare delen av 2012 och under inledningen av 2013. Men vid Proton Finishings enhet i Hillerstorp går produktionen på högvarv.

Thomas Johansson och Henrik Dyberg

Stor del av den svenska industrin upplever en negativ utveckling under senare delen av 2012 och under inledningen av 2013. Men vid Proton Finishings enhet i Hillerstorp går produktionen på högvarv.

- Trots en lågkonjunktur är det fantastiskt att vi har mer att göra, säger Thomas Johansson, säljare för möbel och interiör inom anläggningen i Hillerstorp.

Hillerstorp visar på en stark tillväxt och har en fortsatt bra orderingång.

- Under årets två första månader har vi ökat volymen med 12-13 % mot budget, vilket faktiskt är högre än föregående år, säger Henrik Dyberg, enhetschef för bland annat anläggningen i Hillerstorp.

Varför går det så bra för Hillerstorp trots långkonjunkturen? Vad har man gjort konkret? Enligt Henrik Dyberg är det disciplinerad styrning på processer och underhåll på linen som är några av förklaringarna, vilket gör att vi kan upprätthålla en rationell process och därmed bättre kvalitet och leverans.

- Hillerstorp har arbetat med intern kvalitetsstyrning och effektivare flöde under två års tid i enlighet med företagets produktionsfilosofi, TPM. Vi har haft starkt kundfokus på enheten.

Tack vare de rutiner som upprättats i enlighet med TPM-projektet har man kunnat ta in ett antal större affärer mot kunder såväl inom segmentet inredning/möbler såsom kunder som levererar till fordonsindustrin.

- För oss är det viktigt att behandla både stora och små kunder ödmjukt, säger Thomas Johansson.

Utbildning och utveckling av personal ingår naturligtvis i konceptet och man har även arbetat på att förstärka ledningsgruppens kompetens. Bland annat går produktionschefen Jimmy Carlsson in i en ny roll för att ytterligare öka leveranssäkerheten och serviceförmågan.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031