23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Maskinsäkerheten får inte lämnas åt slumpen

Förbättringen av maskinsäkerheten och arbetsskyddet är ett centralt tema i Pilz' monter (Hall 9, monter D17) på Hannovermässan i Tyskland.

Fokus på maskinsäkerhet

På den internationella branschträffen för automationexperter, Hannovermässan 2013 i Tyskland 8–12 april, visar vi hur man stegvis får säkrare maskiner med våra tjänster. Våra experter hjälper er att ta fram teknisk dokumentation, genomföra säkerhetstekniska kontroller eller befästa kunskap med utbildning.

Vägledning genom maskinens hela livscykel

På plats i Hannover får ni veta hur vi kan vägleda er i allt från riskbedömning till CE-märkning genom maskinens hela livscykel och utveckla skräddarsydda lösningar för er. Tänk på att ett modernt arbetsskydd, förutom olycksförebyggande åtgärder, även omfattar ergonomi på arbetsplatsen. Framför allt är användare ofta inte medvetna om att de måste följa arbetsskyddslagen och överta ansvaret vid en arbetsolycka.

Certified Machinery Safety Expert – utbildning i maskinsäkerhet med TÜV-certifikat

Ett brett utbildningsutbud avrundar Pilz tjänsteportfölj. I vår monter på Hannovermässan får du råd av våra experter, bland annat om det nya utbildningsprogrammet CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Tillsammans med TÜV Nord erbjuder Pilz från och med 2013 olika verksamhetsorter världen över denna nya TÜV-certifierade vidareutbildning där man får en 360º överblick över maskinsäkerhet. På denna fyradagarskurs utbildar vi deltagarna till kvalificerade maskinsäkerhetsexperter med TÜV-certifikat, och tillgodoser därmed behovet av vidareutbildningar på temat genomförbara, intelligenta säkerhetsstrategier.

Maskinsäkerhet – allt från ett och samma ställe

Som leverantör av helhetslösningar för maskinsäkerhet står Pilz redo med skräddarsydda lösningar för komplicerade förhållanden – allt från ett och samma ställe. Vi utarbetar och omsätter säkerhetskoncept i praktiken och implementerar er skräddarsydda lösning. Vi pratar gärna om era specifika krav så besök oss i Hannover i hall 9, monter D17.


Mer information:

Tjänster för maskinsäkerhet »

CMSE – Certified Machinery Safety Expert »

Pilz på Hannovermässan »


Pilz på Facebook !:
http://www.facebook.com/pilzse »
Pilz på YouTube !:
http://www.youtube.com/pilzse »

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Tipsa en kollega

0.047