23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Yaskawa expanderar i Europa

Genom förvärv av VIPA GmbH utökar Yaskawa sin verksamhet i Europa och kompletterar produktportföljen med VIPAs produkter för processautomation.

En kombination av VIPA: s produktportfölj av PLC, I /O-moduler och HMI med Yaskawas frekvensomvandlare, AC-motorer och industrirobotar, gör att Yaskawa kan erbjuda en heltäckande portfölj med automationslösningar för en mängd olika marknader.

– Förutom de synergieffekter som följer den kombinerade och integrerade produktportföljen, finns det många fördelar för befintliga och nya kunder, säger Manfred Stern, vd för Yaskawa Europe GmbH. Genom att lägga till tekniska resurser som Drives & Motion Division och Robotics till VIPA har Yaskawa nu ett starkt utvecklingsteam här i Europa, nära våra kunder och marknader.

VIPA är ett internationellt företag som finns representerat i 59 länder runt om i världen genom ett välutvecklat nätverk av partners och dotterbolag. Sensor Control Nordic AB är återförsäljare av VIPAs produkter i Sverige och Finland. VIPA erbjuder alla typer av PLC-system, inklusive remote I/O, pekskärmar och SCADA-system (Supervisory Control and Data Acquisition). PLC-system från VIPA utrustade med Speed-technology7 hör till de mest kraftfulla PLC-systemen på marknaden.

Läs mer

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Tipsa en kollega

0.031