23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent stärker sin ställning i Danmark

Genom ett samarbetsavtal mellan danska Solar A/S och Axelent AB stärker Axelent sin ställning på den danska marknaden.

Genom ett samarbetsavtal mellan danska Solar A/S och Axelent AB stärker Axelent sin ställning på den danska marknaden. Samarbetet gör det möjligt för Solar att kunna leverera en helhetslösning inom maskinsäkerhet, från riskanalys till montage och CE-märkt anläggning.
Samarbetsavtalet börjar gälla januari 2013 och omfattar initialt leverans av X-Guard® maskinskydd
.

Michaela Ahlberg, Säljansvarig för Danmark, Axelent AB:
”Det känns fantastiskt roligt att få till stånd detta samarbete med Danmark största leverantör inom området. Solar är ett otroligt starkt varumärke som vi känner står för samma värderingar som Axelent.”

Bästa totallösningen
”Säkerhet och säkerhetslösningar har alltid funnits med i Solars koncept, men man har hittills inte kunnat leverera en komplett produkt. När vi började diskutera såg de möjligheterna, inte bara i våra produkter utan i Axelents totallösning, vilket gjorde att valet föll på just oss.”

Tillgång till hela Danmarks industriflora
”Solar har som ledande leverantör inom el, vvs och ventilation i stort sett daglig kontakt med all industri i Danmark. Det är givetvis mycket intressant för oss att få möjlighet att nå ut till alla dessa företag.”

I webbshop, app och säljmaterial
”Våra produkter håller just nu på att läggas in på Solars webbsida, app och i deras säljmaterial. Vi kommer också ha s k provceller med våra skydd uppmonterade på Solars filialer runt om i Danmark. Initialt omfattar samarbetet vårt produktprogram X-Guard®.”

Fakta Solar:
Solar Danmark A/S är en av norra Europas ledande och mest moderna företag inom sitt område idag. Solar Group är en internationell teknisk grossist av el, VVS och ventilationskomponenter. Solar A / S grundades 1919 under namnet Aktieselskabet Nordisk Solar Compagni och har haft sitt huvudkontor i Kolding, Danmark, sedan dess. Koncernen har cirka 3.600 anställda. Årliga intäkter uppgår till 1.532 € miljoner (2011).
www.solar.dk


Axelent AB är ett ledande och växande företag när det gäller nätväggssystem i form av skydd och avdelare för industri, lager och byggnation. I företaget finns också Axelent Safety, som erbjuder kompletta lösningar inom maskinsäkerhet. I Axelentgruppen ingår även Axelent Wire Tray AB (kabelstegar), Axelent Software (mjukvara) samt Axelent Engineering AB (automationslösningar). Axelents huvudkontor ligger i Hillerstorp. Här sker även all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning. Axelent har försäljningskontor i
över 50 länder och produkterna säljs över hela världen.
www.axelent.se

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Tipsa en kollega

0.032