23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välkommen till vår nya hemsida.

BE Group, med produkter och tjänster inom stål, rostfritt stål och aluminium, har ny hemsida. den 26 oktober 2012

BE Group har lanserat en ny, modernare hemsida. Med förnyat grafiskt gränssnitt, en genomarbetad struktur och navigering är det nu lättare att hitta information om BE Group och våra produkter och tjänster.

Det allra viktigaste för oss är att du hittar det du söker och att det är lätt att navigera på våra sidor, både när du söker produkter och service, och annan information såsom nyheter, lediga platser, kontaktuppgifter eller finansiell information. Därför skulle det vara mycket värdefullt för oss att veta vad du tycker om vår hemsida, www.begroup.com. Välkommen med dina synpunkter till:

Ottie Andersson
BE Group
Market and Internal Communication
ottie.andersson@begroup.com
+46 708 384158

BE Group, som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, är ett handels- och serviceföretag inom stål och metaller. BE Group erbjuder olika sorters service vid användning av stål, rostfritt stål och aluminium till kunder främst inom bygg- och verkstadsindustrin. År 2011 omsatte koncernen 5,9 miljarder kr. BE Group har cirka 900 anställda i nio länder med Sverige och Finland som största marknader. Huvudkontoret ligger i Malmö.

BE Group Sverige AB
Box 225
Besöksadress: Krusegatan 19B
201 22 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561062174

Kontaktperson

JK
Jens Karlsson
Marknadschef
jens.karlsson@begroup.se

Tipsa en kollega

0.031