23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz på sps ipc drives 2012 mässan

Detta kan du se fram mot i vår monter 370 i hall 9 på sps ipc drives 2012 mässan i Nuremberg, från den 27 till den 29 november 2012!

Från den 27 till den 29 november 2012 träffas automationsbranschen på Europas ledande fackmässa för elektrisk automation. Som internationell automationsspecialist visar vi dig lösningar på temat sensorteknik, styrteknik, driftteknik och tjänster under mottot "komplett och enkelt".

Komplett och enkelt

Genom det enkla och ergonomiska handhavandet av vår automationsteknik får du framtidssäkra och ekonomiska lösningar för dina individuella fordringar.

Sensorteknik - Övervakning av positioner och avskiljande skyddsanordningar samt tredimensionell zonövervakning. Skräddarsydda lösningar tillsammans med Pilz styrteknik för varje säkerhetsnivå.

Styrteknik - Säkerhetsreläer, konfigurerbara och programmerbara styrsystem, kompletta system för standard och säkerhet från ett och samma ställe.

Driftteknik - helhetslösningar från manövrering via styrning till högdynamiska driftsystems rörelser inklusive alla säkerhetsaspekter.

Upplev mångfalden av våra automationslösningar på sps ipc drives med hjälp av våra live-föreställningar och låt våra experter råda dig personligen direkt om dina egna projekt.

Säkerhetstjänster som ytterligare tyngdpunkt

I egenskap av totalleverantör ger vi dig råd under maskinens hela livscykel. Från riskbedömning till CE-märkning. Dessutom förklarar våra experter för dig vilka krav som maskindirektivet ställer men även vilka möjligheter som det ger. Vi ser fram emot ditt besök på mässan!

Mer information
sps ipc drives 2012 »


Pilz på Facebook !:
http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372 »
Pilz på YouTube !:
http://www.youtube.com/pilzse »

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Tipsa en kollega

0.032