23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyckelfärdiga svetssystem spar pengar för kunderna

I samband med mässan Elmia Automation i Jönköping presenterar Yaskawa/Motoman en serie nyckelfärdiga, moduluppbyggda svetssystem.

Upp till 30 procent lägre investeringskostnad, snabb installation och stora anpassningsmöjligheter är några av fördelarna med ArcSystem.

ArcSystem är uppbyggt av standardiserade delar och består i grunden av robot, lägesställare och säkerhetsutrustning.

– Det ger företag möjlighet att till låg kostnad kan skaffa kompletta lösningar för automatiserad svetsning baserad på den senaste tekniken och med kvalitetskomponenter rakt igenom, berättar Yaskawas försäljningschef i Sverige, Mats Pettersson.


Yaskawas ArcSystem erbjuds i en rad olika utföranden uppbyggt av olika standardkomponenter.

– Det innebär att systemet blir mycket robust och driftssäkert, vilket ger god ekonomi, fortsätter Mats Pettersson. Mängden valbara alternativ gör att vi klarar i stort sett de flesta kundbehov som finns på marknaden.

Under mässan visar företaget även tre av sina robotar. I montern räknar Mats Pettersson med stort intresse för en sjuaxlig svetsrobot som visas utrustad med Yaskawa/Motomans egen svetsutrustning och strömförsörjning.
– Det finns ingen motsvarande robot på marknaden och VA1400 är den enda i sitt slag, förklarar han.

Utöver VA1400 visas även den tvåarmade roboten SDA10 och tillsammans med medutställaren Bors Automation visas SIA20 för maskinbetjäning.

– Vi är världens största tillverkare av industrirobotar och en av de ledande leverantörerna av färdiga lösningar, säger Mats Pettersson. På mässan visar vi upp en stor del av våra främsta produkter och har både egna experter och flera partners på plats.

Yaskawa/Motoman finns i monter D01:20 på Elmia Automation.

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Tipsa en kollega

0.031