23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sverigepremiär för suverän svarv!

En svarv med två chuckar, där den ena utför precisionsarbete samtidigt som den andra laddas. Det är en av många saker du kommer att se i Edströms Maskins monter på Elmia Automation.

– Svarven är högintressant för företag som har en stor volymproduktion. I vanliga fall betyder inte chuckens laddningstid så mycket, men för företag som svarvar stora mängder finns det mycket tid att tjäna på att korta laddningstiden med upp till 80%. Och tid är som alla vet pengar.

Ola Andersson, VD för Edström Maskin, är glad över att på mässan för första gången i Sverige kunna visa upp den automatiska svarven från japanska Shimada. Med positiva erfarenheter från förra automationsmässan på Elmia ser han fram mot att visa upp Edströms rika utbud av maskinlösningar.

– Vi kommer att visa det senaste inom maskinväg från våra välkända tillverkare – allt från smidiga robotar från Universal Robots till tunga maskiner inom skärande bearbetning och plåtbearbetning. Elmia Automation är ett utmärkt tillfälle att visa vad vi kan erbjuda den tillverkande industrin – det är ju här branschen samlas…

Edströms Maskin AB
Solåsvägen 14
551 99 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560677352

Kontaktperson

HO

Tipsa en kollega

0.047