23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny, fräsch online service

Ruukki lanserar en ny, fräsch online service för konsumenter på www.ruukkitak.se.

Siten hjälper dig som bygger nytt eller renoverar ett gammalt hus att välja rätt tak och ger dig verktyg till planeringen av ditt takprojekt.

Ruukki lanserar en ny, fräsch online service för konsumenter på www.ruukkitak.se. Siten hjälper dig som bygger nytt eller renoverar ett gammalt hus att välja rätt tak och ger dig verktyg till planeringen av ditt takprojekt.Många konsumenter börjar sina takprojekt med att leta efter idéer och inspiration på nätet. Deras val bestäms av många faktorer, allt från vilken budget de satt till designen på huset och deras personliga smak. Ruukkis websida framhäver många olika faktorer som spelar roll i köpbeslutet som design, teknisk information och service som erbjuds. Service-erbjudandet har utvecklats utifrån våra kunders önskemål och vi har särskilt lagt tid på hemsidans layout och användarvänlighet, navigeringen på sidan samt smarta hjälpmedel. Ett sådant är det interaktiva illustreringsverktyget där kunden kan se hur olika takplåtar och kulörer samverkar och ger huset olika karaktär.

Ett takprojekt kan bli helt bekymmerslöst. Projektet kan till exempel bli lättare att genomföra för husbyggaren eller den som renoverar sitt hus om man först läser igenom avsnittet om takbyten på vår hemsida. Sidan innehåller också mycket användbar information om våra tjänster och produkter, var man hittar närmsta återförsäljare och svar på de vanligaste frågorna om tak och takbyten.

- Siten uppmuntrar kunderna att diskutera och ställa frågor om plåttak, säger Maria Hoffstein, Marknadschef Residential Roofing i Skandinavien. Frågorna besvaras av Ruukkis egna experter, bakom konceptet Takdoktorn, via hemsidan.

-Vi har ambitionen att samla all information som behövs vid ett takbyte på ett enda ställe och bli konsumentens givna informationskälla, säger hon vidare.

Den nya siten kommer att lanseras i Sverige i mars och månaden efter blir den tillgänglig även i Norge. Sidan kommer att fortsätta att utvecklas och nya verktyg lanseras efterhand för att hjälpa kunden i hans köpprocess.

Ruukkis gamla websida besöktes av miljoner konsumenter under de tre senaste åren. Den nya sidan kommer att bli ett ännu bättre verktyg för konsumenten och en bättre plattform för företagets konsumentinriktade kampanjer och tävlingar.

Besök hemsidan på www.ruukkitak.se

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.032