23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KUKA visar teamet på Elmia mässan 8-11 maj

De senaste 5 åren har KUKA aktivt visat marknaden sitt breda produktutbud av industrirobotar.

Att KUKA kan leverera rätt produkt till rätt applikation är numera allmänt känt, så KUKA’s satsning på Elmia är därför inte produktorienterad i samma grad som på tidigare mässor.

Jacob Vierø, som är KUKA’ s nordiska försäljningschef
förklarar att KUKA´s kraftiga volymökning på den svenska marknaden har inneburit att förändringar inom organisationen var ett måste. ”Vi är skyldiga våra partners och kunder största möjliga automationserfarenhet och nätvärkskunnande inom ett mycket brett automationsområde ifrån livsmedel till trä, plast, metall och kärnkraft. Med början i april 2012 presenter KUKA en ny tung svensk säljorganisation i Sverige och detta är en av monterns absoluta höjdpunkter”

KUKA planerar att inte bara fokusera på de självklara produkterna – KUKA’s robotar, utan på människorna bakom produkterna. Robotar i all ära, men människor är fortfarande människor och bör tilldelas den uppmärksamhet och det förtroende som de – absolut – förtjänar.

KUKA bjuder partners, gamla samt nya kunder hjärtligt välkommen till ELMIA för ett snack mellan människor och att tillsammans hitta gemensamma fördelar på en allt mer konkurrensutsatt produktionsmarknad.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Tipsa en kollega

0.032