23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz på Hannovermässan 2012

Från den 23 till den 27 april 2012 träffas fackbesökare och utställare från hela världen på Hannovermässan. Som ledande automationsspecialist visar Pilz dig bland annat innovativa lösningar på temana förpackning, järnväg, vindkraft och pressar.

Från den 23 till den 27 april 2012 träffas fackbesökare och utställare från hela världen på de åtta ledande branschmässorna på Hannovermässan. Pilz ställer ut på den ledande branschmässan "Industrial Automation" i Hall 9 monter D17. Som ledande automationsspecialist visar vi dig bland annat innovativa lösningar på temana förpackning, järnväg, vindkraft och pressar.

Hemma i alla branscher

Med nya produkter och branschlösningar visar vi hur intelligenta automationslösningar gör maskiner och anläggningar säkra och produktiva:

Järnvägs- och trafikteknik: Övervakning av järnvägsövergångar, säker växelomläggning och skydd vid persontransport.
Vindkraftanläggningar: Lösningar för övervakning av funktioner som t.ex. inställning av rotorbladens vinklar, varvtalsövervakning och axelbrott.
Pressar: Säkerhetsteknisk utrustning, omställning och drift av pressar Från nykonstruktion till ombyggnad av anläggningar.
Förpackningsmaskiner: Fullständiga lösningar för automatiseringskomponenter och - system, från säker sensorteknik via styrsystem, manövrering och visualisering till driftteknik.

I Hannover kan du tydligt uppleva vad Pilz redan har förverkligat i denna bransch och i ytterligare branscher och du kan tala med våra experter personligen om dina projekt och fordringar.

Säkerhetstjänster som ytterligare tyngdpunkt

Dessutom förklarar Pilz experter vilka krav som maskindirektivet ställer på tillverkarna men även vilka möjligheter det ger och vilka krav som företagen måste ställa på säkerheten på arbetsplatsen.

Partnerland på Hannovermässan 2012: Kina

Som en ambassadör för säkerheten som verkar över hela världen kommer vi att ha en kontaktperson för den kinesiska marknaden vid montern. Med vårt lokala engagemang arbetar vi för ökad medvetenhet om säkerheten på plats. Vi ser fram emot ditt besök på mässan!

Titta på vår film "Hannovermässan 2012" på YouTube »

Mer information: Hannovermässan »


Pilz på Facebook !: http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372
Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.047