23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny marknadsprofil från Pilz - fyrfaldig säkerhet

Pilz betonar sin utveckling till leverantör av lösningar för alla automationsuppgifter visuellt – gult band symboliserar fyrfaldig säkerhet

Med nya annonsmotiv och ny profil betonar Pilz sina föresatser att leverera lösningar för industriell automation

Den mest iögonfallande ändringen: Pilz varumärke, den gula pilen, har blivit tredimensionell och dynamiskt utvidgad med ett gult band som genomsyrar alla tryckta och digitala media. Det omfattar, förbinder eller kombinerar de komponenter, system och tjänster som Pilz erbjuder idag. Profilens nya färg- och fotokoncept arbetar med reducerade, svala färger i en blå-grå färgskala.

Den nya marknadsprofilen symboliserar den fyrfaldiga säkerheten för automation som Pilz erbjuder sina kunder: Tekniskt, personligt, ekologiskt och ekonomiskt. Teknisk säkerhet, eftersom säkerhet för maskiner och anläggningar alltid är en del av produkterna och lösningarna från Pilz. Personlig säkerhet, eftersom kunderna kan lita på professionell rådgivning och individuellt genomförande. Den ekologiska dimensionen står för energieffektiva produkter och miljövänliga applikationer, eftersom användning av miljövänliga tillämpningar har högsta prioritet. Till sist den ekonomiska dimensionen som omfattar effektiva produktionsprocesser och investeringssäkerhet genom systemlösningar från Pilz. Företaget breddar därmed begreppet säkerhet till att omfatta så mycket mer än bara det tekniska.

”Automatiskt rätt” lyder den kommunikativa ledstjärnan bakom det nya marknadskonceptet. ”När ett företag ser sig om efter en lösning för sina automationsuppgifter kommer de tillsammans med Pilz alltid fram till rätt beslut – behövs det en säker lösning eller inte?”, säger Horst-Dieter Kraus, ledningen för marknadskommunikation på Pilz, för att förtydliga idén bakom den nya marknadsprofilen.

Genom sina innovativa produkter har automationsföretaget utvecklats till ett av de riktigt starka märkena i branschen. Idag är Pilz synonymt med säkerhet inom industriell automation i hela världen: Pilz = gul = säkerhet. Numera hör Pilz till de ledande märkena i Tyskland med en artikel i standardverket om den tyska märkeshistorien, ”Deutsche Standards – Marken des Jahrhunderts” (Tyska standarder – Århundradets märken). Under de senaste åren har företaget, till exempel genom introduktionen av automationssystemet PSS 4000, utvidgat sina produktserier och tillhandahåller idag en omfattande portfölj med lösningar för hela automationen.

Titta på vår nya film "the spirit of safety" på YouTube »


Pilz på Facebook !: http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372
Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.047