23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Proton Finishing har huvudet över ytan

I samband med den finansiella krisen under slutet av 2008 drabbades ytbehandlingsföretaget Proton Finishing hårt. —När det var som värst hade även jag mina tveksamheter på om detta skulle reda ut sig, säger företagets VD Magnus Biesse.

Idag har företaget återhämtat sig.
— Vi har sedan krisen återanställt närmare 80 medarbetare och försäljningen är tillbaka i samma nivåer. Den främsta orsaken till att vi lyckades överleva är att våra leverantörer har ställt upp samt att vår ägare tillskjutit kapital, menar Magnus.

En ledande ytbehandlare
Med djupt kunnande och bred erfarenhet av ytbehandlingslösningar kan Proton Finishing förse dig med rätt yta. Företaget har en tydlig strategi att de ska vara Sveriges främsta ytbehandlingsleverantör.
— Det blir vi genom att erbjuda en kostnadseffektiv verksamhet med hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har nu signifikant förbättrat kvalitetsutfallet samt minskat kostnaderna med 80 procent.

Mot bakgrund till de åtgärder som genomförts är Finishing i dag ett lönsamt företag men det återstår flera utmaningar. Ett målfokuserat arbete med att stärka kundrelationer ska öka företagets marknadsandelar och tillväxt.
—Idag är vi ett företag med stor ödmjukhet mot både kunder och leverantörer. Vi bygger på långsiktiga relationer oavsett om kunden är stor eller liten. För oss var krisen en väckarklocka vilket skapat angelägenhet genom hela organisationen där personalen ska ha kredit för vad vi åstadkommit. Finishing är ett företag med rötterna i GGVV regionen och därför är det viktigt att värna om regionens utveckling, avlutar Magnus.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Tipsa en kollega

0.047