23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Swegon i Tomelilla köper en E-Brake Ergo från Din Maskin

Mikael Lindskog, är produktionsteknisk chef på företaget och berättar om tankarna de hade inför köpet.

Mikael Lindskog, är produktionsteknisk chef på företaget och berättar om tankarna de hade inför köpet av en servoelektrisk kantpress i Ergo-utförande:

- Vi tittade även på ett annat fabrikat, men bestämde oss ganska snabbt för att det var en Safan kantpress vi ville ha, berättar han. Eftersom vi har köpt ett antal maskiner tidigare av Din Maskin och är mycket nöjda med vårt samarbete så var valet inte så svårt. Vi tilltalades även av flexibiliteten för operatören som kan välja om han vill sitta eller stå och jobba samt att maskinen även har avlastningshyllor, avslutar han.

Det är inom må bra-branschen Swegon verkar, med sina inomhusklimat får de människor att må bättre. Det man erbjuder varken syns eller märks och ändå lyckas de skapa en miljö där människor trivs. Det är det som driver dem framåt.

I Tomelilla finns fabriken där samtliga luftdon och produkter för flödeskontroll tillverkas. Fabriken har 13.000 kvm produktionsyta, 130 anställda, en högteknologisk testanläggning och en egen utvecklingsavdelning. Produktionen är i stor del automatiserad och varje år tillverkas mer än 600.000 produkter som distribueras över hela världen. I sann Swegon-anda är även detta en fabrik där nya, innovativa produkter skapas. Allra senast med WISE-systemet för behovsstyrd ventilation.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.031