23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Revolutionerande nyhet från Din Maskin - Finn-Power servoelektrisk stans-/vinkelsax !

Den nya servoelektriska Shear Genius från Finn-Power baseras på genuin erfarenhet och den senaste teknologiska utvecklingen.

Teknologi med produktivitet och hållbarhet
Hjärtat i den nya servoelektriska Shear Genius SGe är en uppdaterad servoelektrisk stansmaskin samt en ny vinkelsax med ett eget servoelektriskt drivsystem vilket gör att klipprörelsen utförs både snabbt och med hög precision. Detta optimerar produktiviteten. Integrerad automatisk laddning såväl som utmatning och sortering av detaljerna och skrot är standard.

I den nya SGe maskinen har man optimerat verktygsbytena och koncentrerat mycket resurser på att minimera ställtider för maximal produktivitet. Välkända tillval som automatisk klippspalt inställning är standard för att uppnå hög kvalitet på klippresultatet. Produktionsvolymen är 5-15% högre jämfört med den senaste hydrauliska modellen.

Den senaste versionen av TULUS ® programmeringssystem, som är Finn-Powers nyutvecklade maskin interface, har en ny on-line simulering för uppföljning och omstart av maskinen.

Från flexibel enstycksproduktion…
Först och främst kan Shear Genius köras som en allsidig, högpresterande stans-och klippcell. Snabba ställtider, hög verktygskapacitet och smidig manuell laddning och plundring gör den perfekt även till enstycksproduktion.

…till fullskalig massproduktion
I serieproduktion kan fördelarna med Shear Genius utnyttjas till fullo. Processen börjar med automatisk laddning och avslutas med automatisk plundring och sortering av klippta detaljer. Innan dess har stansning, formning, bockning, gängning och märkning utförts automatiskt enligt programmet.

Självklart behöver man inte köra Shear Genius som en individuell cell. Det finns otaliga alternativ för att automatisera materialflödet både vad gäller laddning och utmatning. Dessutom finns möjligheten att ansluta en coil-linje på inmatningssidan för att ytterligare öka materialutnyttjandet. Vidare kan Shear Genius integreras med ett enkelt råmateriallager eller fungera som en central enhet i ett flexibelt Finn-Power produktionssystem (PSBB eller Night Train FMS ®).

…alltid med optimalt resultat…för produktivitet och hållbarhet
I linje med Finn-Powers ”Green Means” filosofi möter den servoelektriska Shear Genius de högsta kraven på produktivitet, hög kvalitet och låga produktionskostnader per detalj. Maskinen levererar hög precision och plåtutnyttjande, låg energiförbrukning och underhållskostnad samt hög automationsnivå. På samma gång är teknologin att stansa och klippa detaljer i en automatisk process en föregångare avseende hållbar produktion.
För ytterligare information om Finn-Power servoelektriska stans-/vinkelsax kontakta Din Maskin, 0370-693400.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.096