23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säkerhetsreläet PNOZmulti Mini nu expansionsbart – garanterad anslutning

Nu kan sammanlänkade och distribuerade anläggningar övervakas säkert med PNOZmulti Mini från Pilz.

Nu står fler basmoduler till förfogande för de konfigurerbara säkerhetsreläerna PNOZmulti Mini. Kommunikationsmoduler, säkra anslutningsmoduler och kontaktexpansioner kan snabbt och enkelt anslutas till dem. På så sätt kan nu även sammanlänkade och distribuerade anläggningar övervakas säkert med PNOZmulti Mini.

Både kommunikationsmoduler och säkra anslutningsmoduler för de expansionsbara basmodulerna står till förfogande.

Kommunikationsmodulerna är gjorda för att anslutas till Ethernet TCP/IP och Modbus TCP eller så har de ett seriellt gränssnitt. Dessutom erbjuder den expansionsbara basmodulen PNOZ mm0.2p även ett integrerat Multilink-gränssnitt.
Basmodulerna kan enkelt konfigureras med hjälp av det beprövade programvaruverktyget PNOZmulti Configurator.

Med de säkra anslutningsmodulerna kan datautbyte ske både mellan flera olika PNOZmulti Mini-basmoduler och mellan PNOZmulti Mini och
styrsystemet PNOZmulti.
Nu kan sensorteknik även anslutas utanför kopplingsskåpet: upp till fyra distribuerade IP67-moduler kan anslutas. Då blir alla säkerhetsfunktioner inte bara säkra, utan de övervakas också direkt på fältet.
De säkra anslutningsmodulerna upp till PL e är konstruerade enligt EN ISO 13849-1 och de upp till SIL CL 3 enligt IEC 62061.

PNOZmulti Mini är det senaste tillskottet till den ytterst framgångsrika familjen med de multifunktionella styrsystemen PNOZmulti från Pilz. Med en bredd på endast 45 mm är den klart mindre än den 134 mm breda PNOZmulti.
PNOZmulti Mini har framför allt utvecklats för att användas i enskilda maskiner på alla områden inom maskinkonstruktion.


Pilz på Facebook !: http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372
Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.063