23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYHET - Kompletta miniatyrlagerhus

Nomo Kullager introducerar nu Spyraflos färdigmonterade lagerhus med miniatyrkullager. Kullagren är av rostfri premium kvalitet. Visas i monter A01:22 på Elmia Subcontractor.

Med ett litet unikt komplement till det generellt stora sortimentet av lagerhus visar Nomo Kullager att det hela tiden sker en utveckling av sortimentet.

Axelstorlekar på miniatyrlagerhusen är 4-10 mm och finns även i tumstorlekar. Serien bygger på de vanligast förekommande miniatyrlagren på marknaden och det är de minsta komplett monterade kullagerhusen på marknaden. Lagerhusen är tillverkade i högkvalitativt sintrat aluminium. Lagren finns med dubbla tätningar och livstidssmörjda. Utmärkt för livsmedelsindustrin och läkemedelsproduktion.

De erbjuder nya möjligheter för konstruktörer och inbyggare. Miniatyrlagerhus har vid många skilda tillfällen efterfrågats. De kan till exempel ingå i analysutrustning, medicinutrustningar, mynthanteringsutrustning och fixturer av olika slag. Men det finns också mer privata användnings områden; hobby- och modellbyggare kan också ha stor nytta av miniatyrlagerhusen!

Att det är färdigmonterade lager i hus kan också innebära förenklingar i befintliga applikationer av olika slag. Som alltid innebär användandet av ett komplett lagerhus en säkerhet i att lagret är korrekt monterat i huset med korrekta passningar. Man behöver givetvis ta hänsyn till valet av axel och dess tolerans, samt varvtal.


Besök gärna Nomo Kullagers hemsida:
www.nomo.se

För med teknisk information, besök gärna:
www.spyraflo.com

Nomo Kullager AB
Box 510 , Gribbylundsvägen 2
183 25 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563087641

Tipsa en kollega

0.032