23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välkommen till Smålands Teknikcollege

Smålands Teknikcollege har redan tjuvstartat sin verksamhet i Värnamo i lånade lokaler på Campus, men arbetet med egna och nyrenoverade lokaler är i full gång. Till våren kommer de första eleverna att flytta in på Postgatan 4 i Värnamo.

Vi jobbar tillsammans och långsiktigt
Proton Group är ett av de företag som tillsammans med flera andra företag i Gnosjö, Gislaved, Värnamo och Vaggeryds kommuner satsar på att skapa en teknikutbildning för att attrahera ungdomar. Samarbetet med skolan är unikt och satsningen är långsiktig. Den nya skolan i Värnamo har som mål att bli ett av Sveriges bästa tekniska gymnasier och riktar sig i första hand till ungdomar i Jönköpings län. Renoveringen av skollokalerna är i full gång.

Tanken är inte ny
- Tanken att skapa en riktigt bra företagsanpassad utbildning är inte ny, men nu blir den äntligen verklighet. Föreningens medlemmar omsätter tillsammans 4,9 miljarder och har totalt 2 572 anställda. Vi är angelägna om fortsatt teknikutveckling i regionen, berättar Magnus Biesse, koncernchef på Proton Group och ordförande i den ekonomiska föreningen Företag för kompetensförsörjning i Småland.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

AL
Ann-Chatrine Lundqvist
Marknadskommunikatör
ann-chatrine.lundqvist@proton.se

Tipsa en kollega

0.032