23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya programmet för Jakobsen Planslipare

| Medlemsnyhet | Företag Bast & Co. A/S

Jakobsen programmet har genomgått en modernisering med bl.a. ny Siemens kontroll samt full avskärmning av arbetsområdet.

Men som Simon Bast, produktansvarig för Jakobsen, säger, "så bygger sliparna fortfarande på samma grundprinciper som alltid har präglat Jakobsen".

Globalt har man sålt 16 000 Jacobsen planslipare och en mycket stor del av dem kör fortfarande efter 30 års drift. Detta vittnar om en konstruktion i en helt unik kvalitet, och Jacobsen levererar några av marknadens bästa och mest driftssäkra planslipare med en oerhört hög precision. Jakobsen plansliparna tillverkas idag i Vejle, Danmark, hos företaget Bast & Co som tog över produktionen i april 2013.

VD hos Jakobsen/Bast & Co, Jens Hansen, tillfogar: "Många års erfarenhet har gjort oss till experter inom plan- och profilslipare. Våra maskiner är utvecklade i nära samarbete med våra kunder och är därför anpassade till kundernas produktionsförhållanden. Det innebär att de har en enkel design och en ytterst användarvänlig konstruktion. Maskinerna används i stor utsträckning hos många verktygsmakare som uppskattar maskinernas precision och enkla drift. "
Användarvänlig kontroll
Vår CNC-kontroll från Siemens, i kombination med vår egen programvara, är enkel, logiskt uppbyggd och lätt att använda. Vi kan dessutom anpassa skärmbilden och mjukvaran till kundens övriga applikationer, processer och arbetsuppgifter.

Jakobsens maskiner kännetecknas av stor flexibilitet och man kan lätt bygga ut maskinerna med extra utrustning och annat tillbehör.

Vi finns i monter B05:10 hos Bast & Co. där vi ställer ut en modell av maskinerna och där det kommer att finnas möjlighet att tala med våra specialister om plan- och profilslipning på Jakobsen maskinerna. Välkommen!

Besök www.jakobsen-dk.dk

Medlemsnyhet

Företag
Bast & Co. A/S

Porchevej 2
7100 Vejle
Danmark
Bast & Co. A/S

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.125