23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ahlsell Maskin förvärvar Bushido Machine AB

Ahlsell Maskin AB har förvärvat Bushido Machines verksamhet i Södertälje.

Efter ett mångårigt fruktbart samarbete mellan Ahlsell Maskin och Niigata/Bushido Machine har nu detta steg tagits för att ytterligare stärka servicen och marknadskapaciteten för Niigata-kunder i Sverige.

Ahlsell Maskin kommer nu omgående att ytterligare fokusera sin marknadsföring av Niigatas maskinprogram. Arbetet sker rikstäckande tillsammans med Bushido Machines befintliga personal och Niigatas resurser.

Bushido Machine kommer att fortsätta sin operativa verksamhet från Södertälje som tidigare och med oförändrade kontaktuppgifter.

I samband med detta har Per Karlsson utsetts till marknadschef för Niigata. Per kommer också att träda in som servicechef för både Bushido Machine och Ahlsell Maskin.

Bolaget kommer nu omgående starta upp integrationsarbetet med kundfokus och service i första hand.

Bushido Machines verksamhet kommer juridiskt att ingå i Ahlsell Maskin fr o m mitten av oktober. Bolaget har 25 anställda efter sammanslagningen.

”Niigata Machine Techno Co., Ltd ser framför sig en kraftigt förstärkt kapacitet och marknadspotential i Sverige med sammanslagningen av Bushido Machine AB och Ahlsell Maskin AB. Detta är helt i linje med Niigatas utveckling och förstärkta aktiviteter i Europa med en ny marknadsorganisation som ger ökad närvaro och kundnytta”

Mekana Maskin AB
Kulvägen 1
703 84 Örebro
Örebro kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560441767

Tipsa en kollega

0.031